Wij willen ons even voorstellen, wij zijn een foodtruck en Cateringbedrijf uit Heerhugowaard/Alkmaar: Meatballs en Zo maakt meatballs in a cup. Als gehaktbal specialist maken wij natuurlijk de lekkerste half om half, rund en kip gehaktballen. Wij serveren een uniek concept: Ball’s in a cup, 2 ballen in een beker (soort ijsbeker) met boterjus, tomaten salsa of satésaus. Natuurlijk serveren wij daarbij versgebakken brood speciaal gemaakt door bakkerij Jos Rood uit Alkmaar. Meeste ingrediënten zijn Biologisch, puur Natuur en met zorg ingekocht. Keuze genoeg natuurlijk, Maar buiten de kaart om doen wij gerechten zoals: kaasfondue van oude Beemsterkaas of de MeatballBurger etc. Onze trailer is een klassieke paardentrailer… postkoets rood met hoogglans zwart dak, antieke details, blank gelakt eikenhout met een unieke uitstraling … toch de smaak beleving maakt ons speciaal.

Ik zelf, Peter de Boer ben als kok uit mijn stad Alkmaar jaren zelf chef-kok geweest in bedrijven als het paleis, koekenbier en het hof van Alkmaar etc. Na ruim 25 jaar koken nu in het weekeind samen met mijn vrouw Alesa trotse eigenaren van Meatballs En Zo. Dus niet zomaar een balletje maar met culinaire zorg bereid.

Meatballs is ontstaan in 2017 en er zijn al veel foto’s te zien op Facebook.
Alles van Meatballs komt uit de regio. Wij werken samen met praktijk scholen uit Alkmaar/Den Helder en Hoorn.
Sociaal maatschappelijk ondernemen vinden wij belangrijk… wij gebruiken alleen milieuvriendelijk wegwerp, dus geen plastic.

Ik hoor graag van u terug, voor een leuke samenwerking. Alvast bedankt Peter en Alesa de Boer.
tel: 06-52817606
mail: