Wij willen ons even voorstellen, wij zijn een nieuwe foodtruck uit Alkmaar: Meatballs en Zo maakt meatballs in a cup. Als gehaktbal specialist maken wij natuurlijk de lekkerste half om half, rund en kip gehaktballen. Wij serveren een uniek concept: Ball’s in a cup.. 2 ballen in een beker (soort ijsbeker) met boterjus, tomaten salsa of satésaus. natuurlijk serveren wij daarbij vers gebakken brood speciaal gemaakt door bakkerij mol uit Schoorl. Meeste ingrediënten zijn Biologisch, puur Natuur en met zorg ingekocht. Keuze genoeg natuurlijk, Maar buiten de kaart om doen wij gerechten zoals: kaasfondue van oude Beemsterkaas of paddestoelen bitterballen enz… onze trailer is een klassieke paardentrailer… postkoets rood met hoogglans zwart dak, antieke details, blank gelakt eikenhout met een unieke uitstraling … toch de smaak beleving maakt ons speciaal.

Ik zelf..peter de boer ben als kok uit mijn stad Alkmaar jaren zelf chefkok geweest in bedrijven als het paleis, koekenbier en het hof van Alkmaar etc. Na ruim 25 jaar koken nu in het weekeind samen met mijn vriendin Alesa trotse eigenaren van Meatballs En Zo. Dus niet zomaar een balletje maar met culinaire zorg bereid.

Meatballs is bijna klaar met de trailer en binnenkort verschijnen de foto’s op Facebook.

Alles van Meatballs komt uit Alkmaar. wij werken samen met de kookschool Frsh072 uit Alkmaar.
Sociaal maatschappelijk ondernemen vinden wij belangrijk… wij gebruiken alleen milieuvriendelijk wegwerp, dus geen plastic.

Ik hoor graag van u terug, voor een leuke samenwerking.  Alvast bedankt Peter en Alesa de Boer.

tel: 06-52817606
mail: